Tehnika TEMP - kadrovska agencija
TEL.: +386 31 450 800 SLO | ENG   Tehnika TEMP in LInkedIn   Tehnika TEMP in LInkedIn   Tehnika TEMP - prosta delovna mesta na Twitterju   Tehnika TEMP na Facebooku   Tehnika TEMP   Tehnika TEMP na posrtalu ISSUU
ISKALCI ZAPOSLITVE IZBOR IN SELEKCIJA O NAS
Agencisjko delo TehnikaTEMP
Tehnika TEMP, temporary placement
 

Zaradi hitrih sprememb v gospodarstvu in pomanjkanju delovne sile je uporaba agencije danes že nuja. Kadrovske rešitve, ki so prilagojene vsakemu posmeznemu uporabniku, rešujejo sezonska nihanja, hitre potrebe po večjem številu novih delavcev, bolniške odsotnosti in načrtovanje dopustov, omogočajjo večjo rotacijo zaposlenih in rešujejo posamezne podaljšane odsotnosti.

Delovni proces ne sme biti moten ali prekinjen, zadostno število ljudi v ključnem trenutku zmanjšuje stroške in potencialne izpade pri dostavi naročil. S 100% uglašenostjo z vsemi zakonskimi akti zagotavljamo našim klientom možnost, da se osredotočajo na svojo osnovno dejavnost in ne izgubljajo časa z naborom delovne sile.

Glede na zahtevana znanja opravimo razna testiranja ročnih spretnosti v predizbornem postopku, tako da napoteni delavci vedno ustrezajo razpisanim pogojem zaposlovalca. V 15 letih delovanja in izkušenj smo vtkali dobro naoljen proces komuniciranja med klienti, selekcioniranimi delavci in kadrovniki TehnikeTEMP.

V kolikor projekt zahteva, lahko zagotovimo tudi nadzornika v samo proizvodnjo, zagotovimo lahko tudi regijske rekrutacije.

 

ZAPOSLITEV DRŽAVLJANOV TRETJIH DRŽAV:

 
Selekcije agencijskih delavcev

Selekcije delavcev tretjih držav so prilagojene specifiki naročnika.

   
Naš selekcijski postopek Naš selekcijski postopek je sestavljen iz testiranja ročnih spretnosti po uveljavljenih metodah za industrijske delavce (Purdue Pegboard Test, Grooved Pegboard Test, Hand Tool Dexterity Test, in O’Connor Finger Dexterity test);
   
Poskrbimo za vso potrebno dokumentacijo Poskrbimo za strokovno svetovanje v zvezi s pridobitvijo dokumentacije za prebivanje in delo v Sloveniji.
   
V času poskusnega dela TehnikaTEMP garantira Vodimo celotni postopek za pridobitev vseh vrst delovnih dovoljenj od začetka do konca.
   
Skupinska poškodbena zavarovalna polica Poskrbimo za meddržavno komunikacijo med zaposlovalcem in bodočim delavcem, ter med državnimi inštitucijami.
 
S TehnikoTEMP dobite:
 
reševanje kadrovskih težav v zadnji minuti. TehnikaTEMP vam omogoča reševanje kadrovskih težav v zadnji minuti.   Zmanjšanje obremenjenosti v vašem kadrovskem oddelku. Zmanjšanje stroškov in obremenjenosti v vašem kadrovskem oddelku.
Dostop do Slovenske, Bosanske in Makedonske baze Dostop do Slovenske, Bosanske in Makedonske baze proizvodnih in vodstvenih kandidatov.   Možnost kalkulacije stroška napotitve delavcev Možnost zaposlitve državljanov tretjih držav.
Dnevno fleksibilnost uravnavanja delovne sile. Urejanje kompleksne med državne dokumentacije   Prilagojene transportne in potovalne rešitve Urejanje in usklajevanje transferjev delavcev iz tretjih držav.
 
 
 
   
 
 

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE ALI POKLIČITE NA +386 31 450 800:

 

 
   
Ime in priimek kontaktne osebe:
   
E-pošta:
   
Telefon:
   
Naziv prostega delovnega mesta:
   
 
Opis odprtega delovnega mesta:
   
Število iskanih oseb:
   
 
   
Tehnika TEMP, z vami že 15 let   Tehnika TEMP, bonitetna ocena 2016 B2
Podjetje Tehnika d.o.o. je del skupine Industriale Group © 2016